Saturday, January 31, 2009

lara in the real worldTuesday, January 27, 2009

christinaMonday, January 26, 2009

denisa reloaded :)

Friday, January 23, 2009

simion

ce-am mai gasit pe net: nazif topçuoğlu... un proiect frumos care, printre altele, mi-a amintit de zilele lenese de vara in care stai pe motoare si te uiti la oameni... si daca tot vorbim de lene, inca ceva dragut aici. cat despre ce am mai facut eu, imi face o deosebita placere sa vi-l prezint pe simion :)


Tuesday, January 20, 2009

doar o alta zi de ianuarie

in timp ce lumea e asaltata de mailuri si mass-uri care ne avertizeaza ca vom fi inregistrati, vanati, haituiti (poporul roman da foarte usor in paranoia, sau poate pur si simplu cu totii detin cine stie ce informatii pretioase in pericol de a fi descoperite de catre "aia rai"), in timp ce pamantul se invarte cum a invatat el si nu altfel, tudor scrie frumos despre iubire, alex ne invata sa punem lumina in studio, iar eu prelucrez poze cu copii si planuiesc sa mananc niste orez bun. doar o alta zi de ianuarie :)

Sunday, January 18, 2009

mihnea

iepure va multumeste...


cateva imagini de la vernisaj aici

Sunday, January 11, 2009

vernisaj. iepure. haideti :)Iepure a aparut in atentia publicului in 2007. Viata lui de dinainte de acest moment ramane un mister. Tot ce stim este ca Iepure a inceput sa existe fara intentii prea serioase. Ca in cazul oricarei existente, un sens a binevoit sa se contureze pe parcurs. Impins de o pornire inexplicabila, Iepure a facut prima calatorie. A incercat sa imite turistii la Sinaia si sa se pozeze pe tunurile de la Peles, in schimb si-a descoperit pasiunea pentru fotografie si calatorii. Atat un prilej de cunoastere (si autocunoastere) cat si o metoda de a se ascunde de numarul mare de fani aparuti peste noapte, Iepure a continuat sa calatoreasca. In 2008 a ajuns pe o plaja in Goa, apoi la Paris. Calatoriile lui continua. Motivele lui raman ascunse. Unii cred ca Iepure fuge de o mare iubire din trecut. Altii sustin ca e doar un singuratic care iubeste viata si drumul. Singurul lucru de care suntem siguri este ca Iepure a consimtit sa fie fotografiat si expus, asa ca va asteapta impreuna cu Alexandra Sandu si prietenii in Cafe Verde vineri 16 ianuarie 2009, de la 20.00. Gasiti fotografiile acolo si dupa, insa numai vineri petreceti cu Iepure in persoana.

verdecafe.ro pentru detalii legate de locatie.
alexunu@gmail pentru orice alte detalii.

Thursday, January 08, 2009

denisa

Monday, January 05, 2009

where is dolly?Saturday, January 03, 2009

on the road to self-sufficiency

Thursday, January 01, 2009

retrospectiva 2008 - varianta

video
(pentru cei care au primit prostia de mesaj cu "this video is not available in your country")