Thursday, October 12, 2006

jazzy moodCamera asta, noi doi, acum, eu orb, tu goala, eu obosit, tu intinsa pe spate, tu in picioare, tu dansand lent, desculta, cu o tigara in mana, dansezi cu ochii inchisi, eu surd, tu canti, eu paralizat, tu ma atingi, eu nauc, tu infinita, eu material, tu onirica, fum in cercuri absurde, intr-o ordine ce nu se putea naste decat din tine, vin rosu, sec, precum cuvintele-ti ce – mult dupa ce vei fi plutit in dansul tau spre alte incaperi – vor zabovi prin mine ca fumul albastru-n linii curbe, eu monoton, tu vibranda, eu consumandu-te, tu terminandu-te doar pentru a te naste mai tarziu in absenta-ti aproape la fel de magica din tot ce ai lasat in urma, eu abandonandu-ma efemerului, eu rapindu-ti cu o sete neomeneasca tot ce esti acum, eu asteptandu-ti plecarea ca sa te reconstruiesc, eu reconstruindu-te, imbatandu-ma, plangandu-ti lipsa ca un copil abandonat la sanul altei mame, camera asta, eu singur, acum, facand dragoste cu tot ce ai uitat prin mine, camera asta, eu singur, acum, trezindu-ma si adormind pe melodia vaga a unor ganduri de batran ce-si cheama inapoi singura poveste pe care nu a apucat sa o termine...10 comments:

Gabriel Nita said...

Tu inspirata, eu uimit.

vlad birdu said...

Extraordinare fotografii.

augustin calin said...

Pozele da, sint frumoase.
De text nu zic nimic, sint mai mut ca un peste care si-a inghitit limba la nastere. Nu de alta, dar iar ma injura Lo's friend:p

duma,cred said...

joc d lumini & umbre............................
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice

Dodan Vlad said...

Ce faci, ce spui, ce redai in imagini ... e senzational. M-am privit fotografiile tale ore in sir si mi se par extraordinare.
Trecand la chestii tehnice ... am observat intr-una din fotografii ca folosesti un Nikon D50 (cred) dar nu stiu ce obiectiv(e) folosesti. As vrea sa stiu mai multe despre asta. Inca un amanunt ar fi ... daca ai folosit vre-un fel de filtru (fizic atasat de obiectiv) sau daca e mana de artist in photoshop?

alexunu said...

nikon d70, 18-70 cu care a venit, 70-300 si 50 - toate de la nikon. fara filtre, photoshop.
si multumesc :)

Alina said...

foarte frumoase imaginile.
am vazut ca folosesti un nikon,dar m-ar interesa ce parere ai de un canon 30D.

alexunu said...

nu am folosit unul, asa ca nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea :)
cel mai bine ar fi sa discuti cu cineva care a lucrat cu asa ceva...

alina said...

cu ce obiectiv faci tu pozele cu al doilea plan sters?

alexunu said...

:)
cred ca te referi la cele facute cu 50mm.