Sunday, April 27, 2008

iepure petrece pastele in goa

Misteriosul si controversatul personaj din imaginea de mai sus a ridicat multe semne de intrebare. Dupa indelungi cercetari, specialistii nostri l-au identificat pe subiect ca fiind celebrul Iepure si o echipa a fost trimisa pe urmele lui de urgenta. Se pare ca in urma celor doua serii foto aparute pe internet, Iepure a fost asaltat de oferte care de care mai tentante - roluri principale in filme, telenovele, sedinte foto pentru cunoscute reviste de moda internationale etc. Obosit, Iepure a decis ca are nevoie de o vacanta. A fost de acord sa stea de vorba cu echipa noastra, in exclusivitate. Iepure recunoaste ca nu mai face fata cererilor. Isi doreste ca viata lui privata sa ramana privata. Isi doreste sa bea un suc la o terasa, ca toti iepurii, fara sa fie urmarit de fani si presa. Pe de alta parte, isi iubeste fanii, evident. A ales Goa pentru ca avea nevoie de ceva deosebit dupa ultima sa vacanta la Sinaia. Si, marturiseste clatinand putin trist din cap, pentru ca isi dorea mult sa se rupa de lume. "Pastele, in special, este o perioada dificila pentru mine.... fiind un iepure, intelegeti..." Umbrele serii se lasa peste Iepure in tacere. Nimeni nu spune nimic. Atmosfera e incarcata. Se aude o pasare intr-unul din palmierii de langa hotel. Dintr-o data Iepure se inveseleste. Cere inca un cocktail si ne promite ca in urmatoarele doua zile o sa ne plimbe prin Goa, sa ne arate noua si fanilor care este programul lui obisnuit pe plajele exotice de la Marea Araba. Si ne-a rugat sa nu cumva sa uitam sa transmitem tuturor celor de acasa: Paste Fericit din partea lui Iepure!








14 comments:

vlad dodan said...

Foarte faina aia cu Iepure bagat in nisip. =))

Ioana Toma said...

eu vreau un film cu iepure!

Watching Silhouette said...

vai...iar ma distrugi la sentiment :)..penultima o prefer..parca e pe un camp minat de pasi de goliat si isi asteapta sfasitul in pozitie zen:)

Anonymous said...

Exact ce a zis Vlad Dodan voiam sa spun si eu. Acum parca e de prisios. Oricum se simtea nevoia de inca o serie [foarte reusita] cu Iepure.

noryshor said...

Sarbatori fericite! :)

Kidha said...

Ah...Iepure face plaja imbracat :(
Fanii se bucura, paste fericit :)

Anonymous said...

Foaaarte taaare, frate! :D

Anonymous said...

Pe cand intr-un film regizat de Coppola ?

John Cristea said...

ador talentul tau pentu poze...ai o perspectiva foarte interesanta si stii sa prinzi intr-un cadru detaliile cele mai importante...in plus de asta vezi totul altfel si nu incerci sa imiti nimic...si asta te face sa fii originala...apreciez pasiunea ta mai mult decat multe alte lucruri de pe lumea asta...

Ancutza said...

Imi plac pozele :x
Sunt mumoase rau si chiar ai talent:*
pop:*

vali said...

sincer, mi se par geniale fotografiile astea :D.. am pus si eu cateva la mine pe blog, daca te deranjeaza cu ceva spune-mi si am sa le dau imediat jos.. :-??

Mikidos said...

mi a fost dor de iepure!! dragul de el! sa stii ca are un prieten, il cheama soarece..dar este o persoana foarte foarte retinuta, nu doreste a se lasa fotografiat..o sa incerc sa il surprind, poate vrea iepure sa il cunoasca..

Anonymous said...

super dragute.

katie said...

ha! i love this!!