Sunday, January 11, 2009

vernisaj. iepure

Iepure a aparut in atentia publicului in 2007. Viata lui de dinainte de acest moment ramane un mister. Tot ce stim este ca Iepure a inceput sa existe fara intentii prea serioase. Ca in cazul oricarei existente, un sens a binevoit sa se contureze pe parcurs. Impins de o pornire inexplicabila, Iepure a facut prima calatorie. A incercat sa imite turistii la Sinaia si sa se pozeze pe tunurile de la Peles, in schimb si-a descoperit pasiunea pentru fotografie si calatorii. Atat un prilej de cunoastere (si autocunoastere) cat si o metoda de a se ascunde de numarul mare de fani aparuti peste noapte, Iepure a continuat sa calatoreasca. In 2008 a ajuns pe o plaja in Goa, apoi la Paris. Calatoriile lui continua. Motivele lui raman ascunse. Unii cred ca Iepure fuge de o mare iubire din trecut. Altii sustin ca e doar un singuratic care iubeste viata si drumul. Singurul lucru de care suntem siguri este ca Iepure a consimtit sa fie fotografiat si expus, asa ca va asteapta impreuna cu Alexandra Sandu si prietenii in Cafe Verde vineri 16 ianuarie 2009, de la 20.00. Gasiti fotografiile acolo si dupa, insa numai vineri petreceti cu Iepure in persoana.

verdecafe.ro pentru detalii legate de locatie.
alexunu@gmail pentru orice alte detalii.

11 comments:

alexandru toma said...

felicitari si bafta la vernisaj.
cate fotografii vor fi expuse?

Unknown said...

:D
In sfarsit, Iepure iese in lume.
Felicitarile mele pentru vernisaj. Mereu mi-au placut seriile cu Don Iepure. Le tot recomand prietenilor si cunoscutilor.
Iepure e sursa de inspiratie.
Vivat Iepure. :))

Anonymous said...

Foarte foarte foarte tare. Multa distractie ;) Si tie si la nenea iepurele :))

Anonymous said...

Bafta multa la vernisaj tie si domnului Iepure. Sa beti cu masura si va distrati pe cinste.

A.C. said...

Don Iepure Supertzar ve iesi din "gaura de iepure" intolit la patru ace, va da autografe si se va poza cu fanii. Rock'n'Roll!

Anonymous said...

suuuperr!!! abia astept! din pacate o sa ajung dupa ziua de vineri :(
Congrats!

Anonymous said...

ce tare e iepure asta...

Anonymous said...

Pana cand il putem vedea pe iepure acolo?

Alexandra Sandu said...

imaginile vor fi expuse acolo cel putin o luna :)

gba said...

bravo..si felicitari..

Anonymous said...

felicitari.